Tijdelijk eenrichtingsverkeer in Eeklostraat in Lembeke

Langs één kant mag je de straat niet meer in.
JSA Langs één kant mag je de straat niet meer in.
De Eeklostraat in Lembeke wordt tot eind maart tijdelijk eenrichtingsverkeer, om de werken daar vlot te doen verlopen.

“De verkeerssituatie in de Eeklostraat in Lembeke moet wijzigen tussen het kruispunt met de Gravin d’Alcantaralaan en de rotonde, en dat in functie van de huidige wegeniswerken in deze zone”, zegt schepen Hendrik Van de Veere, van het kartel. “De werken zullen zeker nog tot eind maart duren. De Eeklostraat wordt de komende weken eenrichtingsverkeer, komende van de rotonde en voor het verkeer richting Eeklo. Het verkeer richting de rotonde zal omgeleid worden via de Gravin d’Alcantaralaan, de Antwerpse Heirweg, de Beukenlaan en de Ledestraat.”

Voor voetgangers en fietsers blijft een afgeschermde doorgang in de twee richtingen mogelijk. Info: www.kaprijke.be.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Johan Van der Berg

    Jammer dat deze weg ook al voor vertraging zorgt nu er op de N49/E34 ook twee grote werven zijn. Je moet en zal dus met vertraging van Maldegem naar Zelzate rijden. Weer overal tegelijk werken....