Roger De Vlaeminck (72) genezen… en verliefd op Peggy (45)

Roger De Vlaeminck.
Photonews Roger De Vlaeminck.
Wielerheld Roger De Vlaeminck (72) uit Kaprijke is weer gezond en wel en is verliefd. Op de cross van Eeklo leerde hij zijn nieuwe vriendin Peggy kennen. Met haar 45 lentes opnieuw een groen blaadje.

Roger De Vlaeminck vertelt dit weekend in Het Nieuwsblad uitgebreid over zijn voorbije maanden. Op 14 oktober ging het licht uit en werd De Vlaeminck met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er zat een bacterie in zijn bloed en dat heeft hem een maand ziekenhuis gekost. Ondertussen is hij al een maandje weer thuis, is hij vijf kilo verloren, maar lacht de toekomst hem weer toe.

Zijn grote geluk was volgens De Vlaeminck dat hij niet alleen thuis was die avond dat hij onwel werd. Anderhalf jaar na zijn scheiding met Katty Spriet is De Vlaeminck weer smoorverliefd. Hij leerde zijn nieuwe vriendin Peggy (45) uit Bilzen kennen op de cross van Eeklo. Zij belde op 14 oktober de hulpdiensten en heeft zo ‘haar Roger’ gered. “Hoe ik Peggy leerde kennen? Ze wilde op de cross in september een selfie en ik vroeg nadien of ze die aan mij kon bezorgen. Toen ze zei dat ze daarvoor wel mijn nummer nodig had, was het bingo”, vertelt De Vlaeminck.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.