Finse piste op terreinen Sock

Een voorbeeld van een Finse piste.
JSA Een voorbeeld van een Finse piste.
Kaprijke legt 130.000 euro aan de kant voor de aanleg van een Finse piste op de site van het nieuwe ontmoetingscentrum Sock.

De plannen zijn er al langer, maar nu werd ook een ontwerper aangesteld. Lobelle Studiebureau uit Jabbeke zal de werkzaamheden voorbereiden, opvolgen en afsluiten. “Er komt niet alleen een nieuwe Finse piste rond het Sock”, zegt uittredend schepen Kathy Blondeel (Samen). “We voorzien ook slimme verlichting rond de piste, een staantribune, een versteviging van de gracht aan het A-terrein, de verplaatsing van het B-terrein met omheiningen, en de aanleg van een groenlandschap en paden. De ontwerper krijgt dus de opdracht om een totaalconcept uit te werken. Voor de aanleg van de nieuwe Finse piste is een totaal projectbedrag van 130.000 euro voorzien.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.