Zomeractie Beleef Kapellen levert An reisje op

An Van Den Maagdenberg is tevreden met haar reischeque.
Alfons Schryvers An Van Den Maagdenberg is tevreden met haar reischeque.
De 16 winnaars van de zomeractie van de plaatselijke winkeliersvereniging Beleef Kapellen verzamelden in de trouwzaal van het Kapelse kasteel Beukenhof. De hoofdprijs, een reischeque van 500 euro, werd gewonnen door An Van Den Maagdenberg.

De zomeractie van Beleef Kapellen was dit jaar een samenwerking met de fotokring DIKA. Die hadden bij 51 winkeliers een foto of fototoestel in de etalage geplaatst. Elk antwoord was goed voor een letter waarmee een slagzin moest samengesteld worden. Deelnemers konden ook een selfie maken met de etalage op de achtergrond of een natuurfoto inzenden. Patrick Thyssen, voorzitter van Beleef Kapellen, noemde het een geslaagde samenwerking van twee uiteenlopende plaatselijke verenigingen. Fotokring DIKA viert heel dit jaar nog 180 jaar fotografie en plant een tentoonstelling rond verdwenen fotografie en verdwenen fotowinkels in Kapellen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.