Wegen- en rioleringswerken in Akkerstraat

RV
Nadat breuken in de riolering van de Akkerstraat werden vastgesteld, heeft het Kapelse gemeentebestuur opdracht gegeven om voor de Akkerstraat een nieuwe, gescheiden, riolering- en wegenis aan te leggen.

Een gracht tussen de Beukendreef en de Frans De Peuterstraat zal dienst doen als bufferbekken voor het regenwater. De wegenis wordt ook volledig vernieuwd. De rijweg krijgt een verharding in asfalt en de voetpaden en parkeerstroken betonstraatstenen. Er worden een aantal plantvakken en een 10-tal bomen aangeplant. 

In het kader van de verkeersveiligheid wordt een verkeersplateau aangelegd tussen de Nieuwe Wijk en de Abeeldreef. Ook het kruispunt met de Wilgenstraat krijgt een verkeersplateau. De werken gebeuren in fasen en starten vermoedelijk na de zomer.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.