Trottinettentocht voor Kapellen Kermis

De trottinettentocht is een vast onderdeel van Kapellen Kermis.
Alfons Schryvers De trottinettentocht is een vast onderdeel van Kapellen Kermis.
Naar aanleiding van Kapellen Kermis organiseert de Kapelse jeugddienst op dinsdag 30 juli een trottinettentocht voor jongeren.

De jongeren verzamelen omstreeks 13.30 uur aan het Marktplein. Startlocatie is het kruispunt Silvesterdreef-Eikendreef. De omloop is Eikendreef, Acacialaan, Platanendreef en Silvesterdreef. Het geheel speelt zich dus af op en rond de kermis. De Kapelse politie zal voorop rijden en enkele volwassenen bepalen het tempo. Jongeren die over geen trottinette beschikken kunnen er ter plaatse eentje uitlenen. Na afloop krijgen de deelnemers nog een attentie vanwege het Kapelse gemeentebestuur. Deelnemen is gratis. Er worden meer dan 150 jongeren verwacht.

Enkele uren na afloop van de trottinettentocht starten de wielerwedstrijden voor Kapellen Kermis. De heren starten hun 1.18 open-wedstrijd “Grote Prijs Gemeentebestuur en Ereprijs René De Ren” om 17.30 uur. De dames elite rijden hun 1.15 A-wedstrijd “Grote Prijs Frans Van Lent” vanaf 19.15 uur. Telkens gaat het om 60 km of 30 rondjes van 2 km op het parcours Hoevensebaan-Albertdreef-Essenhoutstraat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.