Tijdelijke fietsenstalling blijft

De tijdelijke fietsenstalling blijft nadien bestaan.
RV De tijdelijke fietsenstalling blijft nadien bestaan.
Omdat eerstdaags het Kapelse dienstencentrum ’t Bruggeske wordt afgebroken, zal een tijdelijk dienstencentrum verschijnen op het domein van het ‘KTA’ in de C. Pallemansstraat. Daarbij komt ook een overdekte fietsenstallingvoor ongeveer 22 fietsen. Het is de bedoeling die nadien ook als definitieve fietsenstalling voor het gemeentehuis te gebruiken. 

Het tijdelijke dienstencentrum bestaat uit een containerdorp met een oppervlakte van 450 vierkante meter. Het seniorenrestaurant opent er vanaf eind februari. Sodexo blijft de vaste maaltijdpartner. De maaltijden worden vers bereid in de keuken van woonzorgcentrum Sint-Vincentius (Ekeren) en warm naar Kapellen gebracht. 

Ook de manicure en pedicure, de Minder Mobielen Centrale, en de handicar krijgen hun plaats in het nieuwe dienstencentrum. Wat betreft de maaltijden-aan-huis, thuisopvang, gezinszorg, poetshulp, boodschappendienst en ergo-woonadvies blijft alles bij het oude. 

Het tijdelijke dienstencentrum blijft tot 2021 in gebruik. Daarna verhuist het dienstencentrum definitief naar de gloednieuwe locatie, of quasi dezelfde plaats als waar het huidige is gelegen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.