Speciaal koor brengt kerstsfeer in Kringloopwinkel

Het koor ‘Allemaal Zangers’.
Alfons Schryvers Het koor ‘Allemaal Zangers’.

In de Kapelse Kringloopwinkel aan de Kapelsestraat 237 bracht het koor ‘Allemaal Zangers’ de klanten in kerstsfeer. Het is een lokaal koor dat open staat voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Het initiatief van het koor gaat uit van de vzw’s Ludentia vrije tijd en Cadensa. Met dit initiatief wil men mensen met een beperking samenbrengen met anderen om samen te zingen. Zo kan de kloof tussen beide werelden een stuk kleiner worden en dat is voor iedereen die meedoet een win-win-situatie. Het koor bestaat uit een vijftien zangers die elk een individuele begeleiding krijgen.

Om de twee weken is er op woensdag van 18.30 tot 20.30 een repetitie in de lokalen van Candensa in de zijgebouwen van het kasteel Ravenhof, Oudbroek 2 in Stabroek-Putte. Info: www.cadensavzw.be. of www.ludentia.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.