Naked Shampoo is beste minionderneming

Naked Shampoo kreeg de prijs in winkelcentrum Promenade.
Alfons Schryvers Naked Shampoo kreeg de prijs in winkelcentrum Promenade.
Tijdens de Vlajo Verkoopdagen verkopen jonge student-ondernemers hun zelf ontwikkelde producten in verschillende Vlaamse winkelcentra. 

Op de Verkoopdag in het Kapelse winkelcentrum Promenade werd dan ook een brede waaier aan producten en diensten voorgesteld: van modeaccessoires over digitale gadgets tot gepersonaliseerd textiel, keukengerei of lekkernijen. 

De dag werd afgesloten met de verkiezing van de beste Vlajo Minionderneming. Dat gebeurde in aanwezigheid van bijna het voltallige Kapelse schepencollege bijgestaan door provinciaal gedeputeerde Kathleen Helsen, bevoegd voor flankerend onderwijsbeleid. 

In de categorie secundair ging de prijs voor de Beste Vlajo Minionderneming naar ‘Pleduco’ van Sint Lutgardus Merksem. Zij kwamen op de markt met twee gezelschapsspelen. In de categorie hogeschool werd ‘Naked Shampoo’ van de Karel de Grote Hoogeschool, de beste. Leerlingen van deze school presenteerden er hun shampoo. In totaal namen 36 klassen, van verschillen de scholen, deel aan de verkoopdag.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.