Lions Club Antwerpen Moerland kookt voor minderbedeelden

De leden van Lions zijn klaar om hun gasten te ontvangen.
Alfons Schryvers De leden van Lions zijn klaar om hun gasten te ontvangen.
Onder het motto “Een warme Kerst in Kapellen” bood Lions Club Antwerpen Moerland zo’n 100 minderbedeelden een feestelijk kerstmenu aan. Vorige jaren werd het kerstdiner nog georganiseerd in ’t Bruggeske maar dat is ondertussen afgebroken. Daarom werd uitgeweken naar de nieuwe zaal Lux op het Kapelse Marktplein. 

Het initiatief werd uitgewerkt samen met het OCMW en het Kapelse gemeentebestuur. De gasten genoten van een koud en warm kerstbuffet met onder meer hertenragout en een vispasteitje. Het feestmaal werd afgesloten met kerstgebak en koffie. Het was al voor de elfde maal op rij dat rond Kerstmis de leden van Lions Club Antwerpen Moerland de keuken intrekken om een maaltijd in elkaar te steken voor de mensen die het met minder moeten stellen. De Lions Club Antwerpen Moerland telt 35 leden en staat onder het voorzitterschap van Francis Nagels. Gebruikelijk wisselt de club ieder jaar van voorzitter. Jaarlijks houdt de club activiteiten die centjes in het laatje brengen. Die gaan telkens naar verschillende goede doelen. Een van die goede doelen is onder meer het jaarlijkse kerstdiner voor de minderbedeelden. Daarnaast ondersteunt de club ook Coda palliatieve zorg in Wuustwezel, Moeders voor moeders, Meander boerderij en organiseren ze een feestnamiddag voor andersvaliden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.