Kunstplatform Kappa brengt fort Ertbrand tot leven

Het kunstproject Fort E brengt de meest uiteenlopende kunstwerken.
Alfons Schryvers Het kunstproject Fort E brengt de meest uiteenlopende kunstwerken.

Meer dan een jaar geleden werd door het Kapelse Kunstplatform Kappa het kunstenevenement Fort E gelanceerd. Een jaar later is alles rond en plaatsten 30 kunstenaars hun werken in en rond het fort van Ertbrand aan de Oude Galgenstraat in Putte-Kapellen. De werken zijn er te bekijken tot zondag 22 september

De E van Fort E staat voor ecologie, environment en energie en probeert een artistieke reflectie te zijn over de toekomst van onze aardbol en over hoe wij omgaan met de omgeving, natuur en milieu. Bovendien zoekt Fort E een kunstzinnig antwoord op toekomstige uitdagingen. Dertig kunstenaars exposeren met onder meer installaties, beelden, keramisch werk, foto’s, schilder- en tekenwerk. In totaal zijn er meer dan 60 kunstwerken te bekijken. De kunsthappening werd geopend door de Kapelse schepen Frederic van Haaren (Open Vld). Het project loopt nog tot zondag 22 september telkens op vrijdag, zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur. De toegang kost 2 euro en een zaklamp meebrengen is aan te raden. Er zijn ook geleide wandelingen op zaterdag 14 en 21 september om 14.30 uur en zondag 8, 15 en 22 september eveneens om 14.30 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.