Global Wineries wordt helft groter

Peter Goossens van Global Wineries schenkt als eerste de honingwijn van Spirit Hills, die gemaakt wordt door een van de landbouwers uit Boer zoekt Vrouw.
Foto Alfons Schryvers Peter Goossens van Global Wineries schenkt als eerste de honingwijn van Spirit Hills, die gemaakt wordt door een van de landbouwers uit Boer zoekt Vrouw.

Het bedrijf Global Wineries aan de Starrenhoflaan in Kapellen heeft een bijkomende ruimte van 1.500 vierkante meter in gebruik genomen. Dat brengt de totale oppervlakte op 3.500 meter.


Er worden nu ruim 1.200 verschillende wijnen aangeboden afkomstig uit 18 landen. Hun nieuwe aanwinst is de Canadese honingwijn uit Boer zoekt Vrouw.


Global Wineries verhuisde op 1 juni 2010 naar hun eigen pand aan de Starrenhoflaan in Kapellen. De uitbreiding kwam er voor het grotere aanbod.

Boer zoekt Vrouw

"Bedoeling is om in te spelen op nieuwe trends. Zo hebben we als eersten de honingwijn van Spirit Hills in de aanbieding, niet toevallige samen met de uitzendingen van Boer zoekt Vrouw. De kijkers zagen op VTM hoe Bjorn Bonjean zijn drie uitverkoren dames rondleidde op de wijnmakerij Spirit Hills van zijn familie in Millarville in Alberta. Tot nu werden die wijnen alleen naar Japan uitgevoerd", zegt bestuurder Peter Goossens.


(FSE)