Gezin verkoopt al zingend huis in Kapellen

“In Kapellen, gewoon eens bellen, je doet een goede koop!” Op de tonen van “The Lion Sleeps Tonight” probeert een gezin uit Kapellen hun huis al zingend te verkopen. Het filmpje is ondertussen al meer dan 21.000 keer bekeken op Facebook. En het klinkt nog goed ook!
Deze familie uit Kapellen plaatste een filmpje op Facebook om hun huis aan de man te brengen.
rv Deze familie uit Kapellen plaatste een filmpje op Facebook om hun huis aan de man te brengen.

“We wilden ons huis op een originele manier in de kijker zetten”, zegt Tine Truwant, moeder van het gezin en zelf zangeres. “We hadden al een paar dagen de link naar Immoweb gepost op Facebook, maar daar kwam niet veel reactie op. In ons gezin wordt er wel vaker samen gezongen, en toen zijn we op het idee gekomen om ons huis te promoten met iets dat we goed kunnen en graag doen met ons gezin.”

Het huis is nog niet verkocht, maar er komen wel een heleboel leuke reacties. “Via Immoweb heeft iemand al gereageerd, met een PS: “Ik heb nog nooit zo’n leuke aankondiging gezien!” Mensen vinden het precies wel leuke reclame!”

Wie geïnteresseerd is in het huis met drie slaapkamers, kan een kijkje nemen ‘op Immoweb, op Immoweb, op Immoweb, op Immoweb,...’
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carl Parker

  Ja gelukt, op internet.

 • Dean Beumer

  Dit kan toch niet meer

 • marie-lou DE RIDDER

  Heel leuk idee!!!hopelijk rap reactie!!!

 • Bern Vermeulen

  Zelfs al zoek je geen huis toch zou je er een kopen, keurig gedaan, leuk, origineel en eindelijk iets waar ik gelukkig van word.