Gemeente zet huwelijksjubilarissen in de bloemen

Alle huwelijksjubilarissen werden ontvangen op het gemeentehuis.
Alfons Schryvers Alle huwelijksjubilarissen werden ontvangen op het gemeentehuis.

In Kapellen zijn alle koppels die, in oktober, november of december, hun gouden, diamanten of briljanten huwelijksverjaardag vieren, ontvangen op het gemeentehuis Beukenhof. Het gemeentebestuur bood hen een receptie aan en bedankte de koppels met bloemen en felicitaties van het koningshuis. 

In totaal waren er 13 koppels aanwezig. Daarvan vierden vijf koppels hun 60ste of diamanten huwelijksverjaardag. Dat waren Alfons Schouwaerts en Yvonna Van de Leur, het koppel Jean Behiels en Maria Van Laar, de echtparen Frans Van Den Bulck en Monique Heydt, Hubert Vanhoolst en Jacqueline Noels en het koppel Ludo Noels en Elisabeth Van den Broeck. Daarnaast waren er nog zeven koppels die hun gouden huwelijksverjaardag vieren. 

In zijn toespraak gaf burgemeester Dirk Van Mechelen (Open Vld) een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen in het jaar van hun huwelijk. Nadien werd de bijeenkomst afgesloten met een verzorgde receptie. Volgende maand worden alle jubilerende huwelijksparen van dit jaar nog uitgenodigd op een brunch in de nieuwe zaal Lux.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.