Gemeente ontvangt huwelijksjubilarissen

Alle koppels samen op de foto.
Alfons Schryvers Alle koppels samen op de foto.
In Kapellen zijn alle koppels die in mei en juni minstens hun gouden huwelijksverjaardag vieren ontvangen op het gemeentehuis. In totaal waren acht koppels aanwezig. 

Drie echtparen vierden hun 65ste huwelijksverjaardag. Dat waren de koppels Dionysius Van Tendeloo-Anna Arnouts, Franciscus Denisse-Constantia Lommers en Joseph Wullaert-Elza Van Dyck. Gerardus Tanghe en Mathilda Luyckx vierden hun 60ste huwelijksverjaardag. 

De gouden echtparen waren Roger Haguinet-Jeanine Lagneau, Frans Baele-Marcella Depré, Robertus Joosen-Maria Meirsman en het koppel André De Hondt-Monique Meyskens. Tijdens zijn toespraak stond burgemeester Dirk Van Mechelen (Open Vld) even stil bij de belangrijkste historische gebeurtenissen in het jaar van hun huwelijk. 

Elk echtpaar kreeg bloemen aangeboden en de ontvangst werd afgesloten met een verzorgde receptie. In december worden alle Kapelse jubilarissen uitgenodigd voor een brunch. Die zal vanaf nu plaatsvinden in de nieuwe feestzaal op het Marktplein.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.