Familiedag voor het goede doel

Logo Rotary Antwerpen-Heideland.
RV Logo Rotary Antwerpen-Heideland.
Onder de noemer ‘F-Day’ organiseert Rotary Antwerpen-Heideland op zondag 8 september, van 11 tot 18 uur, een sportieve familiedag voor het goede doel. Plaats van gebeuren is de Zorgboerderij Meander aan de Holleweg 43 in Kapellen.

De ‘F’ van ‘F-Day’ staat voor familie, fietsen, fun, feest en zoveel meer. Rotary zorgt voor een dag vol animatie voor klein en groot met springkastelen, een verkeerspark en non-stop muzikale optredens. De opbrengst is onder meer bestemd voor het ‘Innowalk Pro-ject’ van het Multifunctioneel Centrum Mytil in Brasschaat, dat openstaat voor kinderen met een motorische beperking. Een ander deel van de opbrengst gaat naar Het Huis te Antwerpen, een neutrale bezoekruimte voor wie betrokken is in een (v)echtscheiding. Ook steunt F-Day de Zorgboerderij Meander zelf en de U/TURN, een organisatie die vakanties organiseert voor mensen met een beperking. Meer info op www.F-day.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.