Brochures toerisme vernieuwd

De toeristische dienst grijpt elke kans om naar buiten te komen
Alfons Schryvers De toeristische dienst grijpt elke kans om naar buiten te komen
Met de start van het toeristisch seizoen heeft de gemeente Kapellen al haar wandel- en fietsbrochures vernieuwd.

Kapellen telt negen gemeentelijke wandelpaden. Samen zijn ze goed voor zo’n 60 km wandelplezier langs de mooiste plekjes van de gemeente. Acht routes zijn bewegwijzerd. Elk pad heeft een eigen brochure met routebeschrijving en extra informatie over de blikvangers langs de route. De brochures kan je gratis downloaden op de gemeentelijke website of aankopen bij de dienst Toerisme of in het Cultuurcentrum: zowel afzonderlijk (0,50 euro per stuk) als in een pakketje van negen voor 3 euro per pakketje.

Daarnaast heeft Kapellen ook twee toeristische fietsroutes. Bovendien beschikt de gemeente over een eigen toeristische kaart gedrukt op onscheurbaar en regenbestendig papier. Naast 34 foto’s vind je op de kaart onder meer monumenten, bezienswaardigheden en wandelingen, alles aangeduid op een plattegrond en toegelicht in teksten. Info: Toerisme Kapellen, Antwerpsesteenweg 130, 03/660.66.01, toerisme@kapellen.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.