1,18 miljoen keer bedankt, lezers uit Kapellen!

Oude gemeentehuis in Kapellen.
Gemeente Kapellen Oude gemeentehuis in Kapellen.
Het Laatste Nieuws is de nummer één in regionieuws en daar hebben de lezers uit Kapellen fors toe bijgedragen. De artikels die we afgelopen jaar schreven over Kapellen zijn maar liefst 1.188.000 keer gelezen. Onze oprechte dank daarvoor.

2019 was wederom een vat vol bizarre, hartverwarmende en minder fijne verhalen. Het overlijden van progeriapatiënt Mats Palinckx was een van de meest ontroerende gebeurtenissen. Kapellen vormde ook het decor van bizar nieuws: vier dronken Kroaten probeerden te vluchten van de politie nadat ze met hun auto op de spoorweg terecht waren gekomen. 

Verder bracht 2019 de Kapellenaar ook heel wat heuglijke nieuwtjes. Zo nam Cheer Leader Academy de titel van het WK groepsstunten in de Verenigde Staten mee naar huis. Hardstyle-DJ Mark Carpentier alias Mark With a K werd dan weer beloond voor zijn carrière met een plaatsje op het hoofdpodium van Tomorrowland.

Beste lezer, een fijn 2020 toegewenst. Wij beloven u opnieuw een mix aan leuke, spannende, indringende verhalen uit uw buurt, in uw buurt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.