Vrouw (44) dood aangetroffen in bad: verdachte na verhoor vrijgelaten

Het appartement waar de vrouw werd teruggevonden.
Shauny Verheulpen Het appartement waar de vrouw werd teruggevonden.
In het Vlaams-Brabantse Kapelle-op-den-Bos is maandagvoormiddag een 44-jarige vrouw van Marokkaanse afkomst dood aangetroffen in haar bad in een appartement aan de Westdijk. Een 60-jarige man werd aangehouden op verdenking van moord, maar de resultaten van de autopsie wijzen niet in de richting van moord.

“Na de feiten moest de man een verklaring afleggen en kwam een wetsdokter de nodige vaststellingen doen”, zegt Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde. “Op basis daarvan werd de man aangehouden en werd een onderzoek gevorderd wegens moord.”

De verdachte werd vandaag nog voor de onderzoeksrechter geleid. “De feiten werden ondertussen door de onderzoeksrechter geherkwalificeerd naar schuldig verzuim, wat wil zeggen dat de man te lang wachtte om de hulpdiensten te bellen”, zegt Blondeau. De verdachte werd hiervoor in verdenking gesteld en werd na verhoor vrijgelaten.

Momenteel wordt nog onderzocht wat de oorzaak van het overlijden is.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Aynadut Asli

    Niet te begrijpen dat mensen zomaar iemand kunnen beschuldigen zonder te weten wat de oorzaak is van haar dood of een eigen draai kunnen geven aan het verhaal. Veel sterkte aan haar man en nabestaanden!

  • Tatyana Danny Gahete - daman

    Het leven is soms zwaar en dan maken mensen domme beslissingen en degene da er dan verder onder lijdt... Dat doet pijn veel steun voor haar man dit wens ik niemand goed hopelijk mag alles stoppen nu er gebeurt zoveel hier laatste tijd

  • zina riffia

    Rip mevrouw.. En hopelijk krijgt hij een zware straf.