Politiezone K-L-M int kleine 5.260 euro aan achterstallige verkeersbelasting tijdens controleactie

verkeerscontrole
Baert Marc verkeerscontrole
Politiezone K-L-M heeft op 26 november in samenwerking met de Vlaamse Belastingsdienst een grote controleactie gehouden in Meise en Londerzeel. Deze actie ging door in Meise en Londerzeel. Doel van de actie: wanbetalers van verkeersbelastingen onderscheppen. In totaal werd er 5.257,63 euro aan achterstallige verkeersbelasting, taksen en openstaande boetes geïnd. 

De boetes werden ter plaatse betaald. Twee voertuigen werden bovendien getakeld in opdracht van de Belsatingsdienst voor achterstallige verkeersbelasting, taksen en openstaande boetes van 1.638,2 euro. Deze bestuurders konden ter plaatse hun boete niet betalen.

De lokale Politie K-L-M liet daarnaast nog twee voertuigen takelen wegens enerzijds niet-verzekering en anderzijds voor het rijden met het voertuig tijdens een verval van recht tot sturen. Beide personen mogen zich aan een proces-verbaal verwachten en moeten zich voor de politierechtbank van Vilvoorde verantwoorden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.