Organisatoren motortreffen schenken 1.832 euro aan vzw Prinses Harte

De leden van 'Screw it, let's ride with friends' schonken een cheque van 1.832 euro aan vzw Prinses Harte.
Baert Marc De leden van 'Screw it, let's ride with friends' schonken een cheque van 1.832 euro aan vzw Prinses Harte.
De vzw Prinses Harte heeft een cheque van 1.832 euro ontvangen van de Harley Davidsonrijders van ‘Screw it, let’s ride with friends’. Dat geld is afkomstig van de tweede editie van het motortreffen van de club.

Eind augustus vond het evenement in en rond Kapelle-op-den-Bos plaats. Start en aankomst lagen aan Kaffee De Plekpot. 242 motorrijders – niet alleen Harley Davidsonmotoren – namen deel aan de trip van zowat 150 kilometer. Als afsluiter zorgden twee coverbands voor de nodige ambiance. Met het evenement werd uiteindelijk 1.832 euro opgehaald. De opbrengst werd onlangs overhandigd aan de vzw Prinses Harte, die kinderen op de diensten oncologie in de vier Vlaamse universitaire ziekenhuizen een prinsessen- of ridderpakket schenkt om hun verblijf wat aangenamer te maken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.