Politie en parket op zoek naar 60-jarige Myriam Bruwier

Myriam Bruwier verplaatst zich met een rode KIA Ceed met nummerplaat 1-CXI-175.
Federale politie Myriam Bruwier verplaatst zich met een rode KIA Ceed met nummerplaat 1-CXI-175.

De politie heeft op vraag van het parket van Antwerpen (afdeling Mechelen) een opsporingsbericht verspreid voor de 60-jarige Myriam Bruwier. De vrouw werd afgelopen zaterdag 25 mei om 12.39 uur voor het laatst gezien op de Mechelsesteenweg in Kampenhout. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

De vrouw verplaatst zich met haar wagen, een rode KIA Ceed met nummerplaat 1-CXI-175. Myriam is ongeveer 1,56 meter groot en normaal gebouwd. Ze heeft bruin haar en groene ogen. Ze draagt haar haren meestal in een staart of opgestoken. Het is niet duidelijk welke kleding ze droeg op het moment van haar verdwijning.

Heeft u Myriam gezien of weet u waar ze zich bevindt? Neem dan contact op met de politie via het gratis nummer 0800/30.300 of via e-mail naar opsporingen@police.belgium.eu.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.