Motorrijder komt om het leven na aanrijding

illustratie PZ Kastze
Vertommen illustratie PZ Kastze

Op de Haachtsesteenweg in Kampenhout is vanmiddag om 13.55 uur een motorrijder aangereden door de bestuurster van een Citroën. De motorrijder was op weg van Kampenhout-Sas naar Brussel toen hij werd aangereden door een dame die de Hinckaertstraat wilde inslaan. Daarbij kwam de motard zwaar ten val. Hij overleed aan zijn verwondingen. Op dit moment is een verkeerskundige ter plaatse om de exacte omstandigheden van het ongeval te bepalen. De Haachtsesteenweg is op dit ogenblik afgesloten. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gunter Steylemans

  Idd is een gevaarlijke steenweg. Ze rijden er als gekken. Op het laaste moment voor je neus de steenweg op rijden terwijl er achter mij geen wagen rijd. Mensen hebben geen geduld. Gebruik van gsm streng aan pakken. En meer controle. Sterkte aan de familie van het slachtoffer.

 • Patrick Mertens

  Zeker geen veilige steenweg, kom er s'morgens en s'avonds over en zie daar vanalles, van gsm gebruik tot dames die zich aan't schmiken zen, gisteren morgen nog bijna schooljongen omver zien maaien, ik stop om deze op zebra te laten oversteken en auto haalt me langs rechts gewoon in, vanaf nu zet ik me zo dat niks meer voorbij kan. Patrick

 • Roel Dupont

  Gevaarlijke steenweg met die busbanen die door iedereen gebruikt worden! Rechts inhalen over de busbaan is er schering en inslag. Ik ken niet de juiste omstandigheden, en vel geen oordeel over schuld. Het is een onveilige steenweg, en het is akelig dichtbij (1 km) .

 • Gerard Steurs

  Toon medaer dit ongeval heeft niets te maken met een voorrang van rechts.

 • wim Goedhuys

  Ik rij ook dikwijls met de moto en betrouw geen enkele andere weggebruiker. Ik rij steeds defensief en aan de toegelaten snelheid, zo verkleind de kans op ongevallen. Als moto rijder ben je zeer kwetsbaar, steek dat in uw bolleke. Toch veel sterkte aan de familie.