Man door lint tegen vriendin tijdens uitje aan Zilvermeer

Een zomerdag aan het zilvermeer
Photo News Een zomerdag aan het zilvermeer
Een dertiger uit Kampenhout riskeert 9 maanden cel voor intrafamiliaal geweld. Toch heeft hij naar eigen zeggen geen nood aan een cursus agressiebeheersing. 

Op 31 mei 2018 ging hij aan het Zilvermeer in Mol, waar hij met vrouw en dochter op vakantie was, door het lint. Nadat hij teveel had gedronken en cannabis gerookt had eiste hij 200 euro van zijn vriendin. Een fikse discussie volgde en ze besloot naar huis te gaan. Hierop gaf hij haar een kniestoot en meerders slagen. Zelf meent hij geen problemen te hebben. “Ik verslaafd? Ik ga werken elke dag. Dat valt dus wel mee. U wilt me waarschijnlijk een of andere cursus aansmeren maar dat hoeft niet hoor”, verdedigde hij zichzelf. Uitspraak op 27 juni. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • karin verwimp

    Ik moet de eerste verslaafde of agressieveling nog tegenkomen die gelijk toegeeft een probleem te hebben. Zielig ventje. En het gaat er niet op beteren. Meer en meer mannen gedragen zich tegenwoordig als regelrechte holbewoners. Maar dat mag weer niet gezegd worden waarschijnlijk. En zeker niet door een vrouw.