AD Delhaize Kampenhout ondergaat make-over

Zaakvoerder Hans Janssens (38) in zijn AD Delhaize.
Vertommen Zaakvoerder Hans Janssens (38) in zijn AD Delhaize.
De AD Delhaize aan de Stationsstraat in Kampenhout ondergaat momenteel een make-over. De uitbaters willen begin maart uitpakken met het ‘On the go’-concept van Delhaize.

De verbouwingen zijn al volop aan de gang, maar de winkel blijft gewoon open. Enkel de eerste week van maart, voor de heropening, sluit de zaak eventjes de deuren. “Dit jaar zijn wij toe aan een grondige renovatie van ons gebouw. Onze vloer is aan vernieuwing toe en de buitengevel verdient een opknapbeurt. De indeling van de supermarkt wordt aangepast aan de huidige tijd, met veel aandacht voor onze verse producten”, zegt Hans Janssens (38) van AD Delhaize Kampenhout. “Onze eigen beenhouwerij en bakkerij blijven onze trekpleisters. Ook de fruit- en groentenafdeling wordt in een nieuw kleedje gestoken”, vertelt Janssens, die ook aan het milieu denkt. 

“Onze koelinstallatie zal uitgerust worden met milieuvriendelijke koelgassen en zonnepanelen gaan onze ledverlichting van de nodige groene stroom voorzien. De verwarming zal dan weer gebeuren via warmtepompen. En onze terugname van leeggoed is voorbereid op de mogelijke komst van nieuwe leeggoedfracties zoals blik en petflessen.”

Selfscan

In eerste instantie komen er ook twee selfscankassa’s bij voor mensen die snel hun inkopen willen doen. Als dat concept blijkt aan te slaan, wordt ook aan zo’n derde kassa gedacht in de toekomst. De heropening staat gepland voor de week van 9 maart. 

Het filiaal zal door de werken maar een weekje dicht zijn.
Vertommen Het filiaal zal door de werken maar een weekje dicht zijn.
De werken zijn volop aan de gang.
Vertommen De werken zijn volop aan de gang.