"Stem ‘Samson en Gert’ voor burgemeester"

In Kampenhout kan je bij de komende gemeenteraadsverkiezingen ook op Samson en Gert stemmen... Dat doen creatieve grappenmakers die affiches van ‘Team Burgemeester’ overplakten toch geloven.
Schepen Stefan Imbrechts bij een van zijn overplakte affiches.
Sven Ponsaerts Schepen Stefan Imbrechts bij een van zijn overplakte affiches.

“Onze verbazing was groot toen we zondagochtend bij het ontwaken op een groot aantal van onze verkiezingsaffiches ‘Samson en Gert’ zagen”, vertelt schepen Stefan Imbrechts, van wie er eveneens borden werden overplakt. “Op het traject tussen Kampenhout en Berg werden een zevental affiches overplakt. De grappenmakers spaarden zich daarbij geen werk: in totaal ontwierpen en drukten ze een vijftal verschillende versies. Ikzelf kreeg Samson en Gert zelf overplakt, maar collega-kandidaten troffen Octaaf De Bolle, Kapper Alberto, Van Leemhuyzen of de ‘Burgemeester’ op hun borden - telkens professioneel gemaakt, en van ons originele partijlogo voorzien. Zelf kan ik er best om lachen, en ga de ludieke overplaksels dan ook niet verwijderen. Alle reclame is reclame (lacht). Maar voor de duidelijkheid: we zitten niet zélf achter deze stunt. Studio 100 of Gert Verhulst en zijn talkshow ‘Gert Late Night’ zitten er ook voor niks tussen, zo hebben ze mij ondertussen verzekerd. Wij van Team Burgemeester komen er trouwens nog ‘goed’ vanaf: dezelfde nacht werden van N-VA en Open Vld op hetzelfde traject een groot aantal borden met verf en schunnige teksten beklad. Liever zo dus.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.