Wietse Bosmans zoekt sponsors voor eenmansploeg

Wies Jaspers en veldrijder (zonder ploeg) Wietse Bosmans.
RV Wies Jaspers en veldrijder (zonder ploeg) Wietse Bosmans.
Veldrijder Wietse Bosmans is naarstig op zoek naar sponsors voor zijn eenmansploeg. Bosmans gold ooit als groot talent in de veldritwereld maar kende ook de nodige tegenslagen. Hij zit nu zonder ploeg, maar het marketingbureau Sowieso wil nu een eenmansploeg uit de grond stampen om hem opnieuw te lanceren.

Wietse Bosmans werd Belgisch kampioen bij de beloften en de junioren, won de wereldbeker en liet ook bij de profs af en toe van zich horen. Maar momenteel zit de renner zonder ploeg en dat wil Kalmthoutenaar Wies Jaspers niet laten gebeuren. “Ik ken weinig renners die zoveel pech hebben gehad, maar ik ken er ook weinig die zo’n doorzettingsvermogen hebben. Het zou jammer zijn als zijn carrière nu al zou stoppen. Met mijn marketingbureau Sowieso ben ik actief in de fietsenbranche en ik heb een passie voor het veldrijden. Daarom wil ik een poging doen om een eenmansploeg rond hem te bouwen.” 

Wies Jaspers wil dus een eenmansploeg uitbouwen met een professionele entourage. “En daarom zoeken we partners die een financiële inbreng willen doen”, vertelt Jaspers. “Bedoeling is om op 1 januari rond te zijn en het project officieel voor te stellen.”

Ik zit echt in een positieve flow

Wietse Bosmans

Steun

Wietse zelf is aangenaam verrast met de steun die hij krijgt. “Zo hoef ik enkel maar aan fietsen te denken en mezelf verzorgen. Ik heb intussen een sterk team rond mij gebouwd met een professionele trainer en uitstekende begeleiders. Ik zit in een positieve flow. Voorlopig rijd ik in het buitenland op zoek naar UCI-punten die me toelaten deel te nemen aan wereldbekerwedstrijden. Ik verwacht vanaf november terug vaker in België aan de start te kunnen staan. Mijn seizoenstart was alvast veelbelovend. Ik eindigde al in elke wedstrijd in de top vijf en wist afgelopen weekend twee keer te winnen. Ik hoop weldra mij ook te laten zien in de tv-crossen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.