Vier filmavonden op de Kalmthoutse Heide

Een beeld van de Kalmthoutse Heide. De filmavonden vinden plaats op het terrein van de scouts aan de rand van de Heide.
Photonews Een beeld van de Kalmthoutse Heide. De filmavonden vinden plaats op het terrein van de scouts aan de rand van de Heide.
De Scouts en Gidsen Heuvel, Clair Obsur en VIO Project van jeugdhuis Govio slaan de handen in elkaar voor vier unieke filmavonden. Die vinden plaats op het terrein van de scouts aan de rand van de Kalmthoutse Heide.

Een groot scherm, het unieke decor van de Kalmthouts Heide, een zomers drankje en een sfeervolle film. Met die ingrediënten nodigen de Scouts & Gidsen Heuvel iedereen uit voor vier unieke filmavonden. De film starten telkens rond 21 uur. Er zijn wel stoelen, maar iedereen brengt best zelf een kampeer- of strandstoel mee. Een dekentje is ook geen overbodige luxe, want de Heide kan ’s nachts wel wat afkoelen. Omdat het aantal parkeerplaatsen beperkt is, wordt iedereen ook aangeraden om te voet of met de fiets te komen.

De films die getoond worden zijn The Kings of Summer (2 augustus), Hable Con Ella (3 augustus), Green Book (9 augustus) en Black Cat, White Cat (10 augustus).

Meer info op http://www.facebook.com/cinemaopdeheide of http://www.cinema-op-de-heide.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.