Samen aan Tafel aan de bibliotheek van Kalmthout

Laenen
Gastvrij Kalmthout, Hart Boven Hard en Welzijnschakels organiseert op zondag 25 augustus voor de derde keer ‘Samen aan tafel’ op het plein aan de bibliotheek. Iedereen die wil, kan langskomen. De organisatie vraagt enkel om een gerecht of een hapje mee te brengen.

“We plannen dit jaar ook enkele randactiviteiten”, zeggen Tuur Hendrickx en Lieve Verbrugghe. Kinderen kunnen een tekening meebrengen rond het thema ‘samen’. Van alle tekeningen maken de organisatoren ter plaatse één grote collage. Kunstenaar Ludo Modelo stelt twee witte ezeltjes in polyester ter beschikking, die alle aanwezigen kleurrijk en creatief mogen beschilderen. Nadien maken ze deel uit van de ‘donkey-parade’ in Brasschaat. Ook is er dit jaar een klein podium, waarop enkele artiesten muziek, woord en beeld brengen rond het thema multiculturaliteit.”

De organisatoren zorgen voor één grote tafel, stoelen, bestek, drank en muziek. Water, koffie en thee zijn gratis. Fruitsap en wijn zijn te verkrijgen aan democratische prijzen. Het evenement vindt plaats tussen 12 en 16 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.