1,3 miljoen keer bedankt, beste lezers uit Kalmhout!

Het Laatste Nieuws is de nummer één in regionieuws en daar hebt u, beste lezer uit Kalmthout, flink aan meegeholpen. De artikels die we afgelopen jaar schreven over Kalmthout en de deelgemeenten zijn meer dan 1,3 miljoen keer gelezen. Onze oprechte dank daarvoor.

Een mix van mooie verhalen, interessante weetjes, politieke discussies. Het voorbije jaar hebben we geprobeerd alles aan bod te laten komen.  Trieste verhalen zoals de 15-jarige Lennert uit Zandvliet die slachtoffer werd van zinloos geweld op de fuif Bal-Tazaar. Of de vermiste fietser die uiteindelijk dood werd aangetroffen op de Kalmthoutse Heide.  En heel wat Kalmthoutenaren zullen ook niet snel het noodweer vergeten van enkele maanden geleden. 

De mogelijke sluiting van een kinderopvang deed ook wat stof opwaaien en in Achterbroek zullen ze de werf van de eeuw niet snel vergeten. 

Beste lezer, een fijn 2020 toegewenst. Wij beloven u opnieuw een mix aan leuke, spannende, indringende verhalen uit uw buurt, in uw buurt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.