Het Mooiste Bericht - kopfoto
Volledig scherm
Het Mooiste Bericht - kopfoto © Getty Images

“Jouw vuur zal altijd blijven branden”. Lees de Mooiste Berichten uit jouw gemeente

Het Mooiste BerichtRond 1 november herdenken we de geliefden die er helaas niet meer zijn. Het voorbije anderhalf jaar was het daarbij nog moeilijker om afscheid te nemen of te herdenken. Daarom kan je hier jouw Mooiste Bericht schrijven en delen. Als een eerbetoon voor die persoon die je nooit zal vergeten. Je kan ook alle berichten aan overledenen in jouw gemeente lezen. Zo blijft iedereen toch ook verder leven in onze gedachten.

 1. Geen oudejaarsfeest op ‘t Zand als huidige coronaregels aanblijven: “We moeten nú duidelijkheid hebben, en die is er niet”
  PREMIUM
  Brugge

  Geen oudejaars­feest op ‘t Zand als huidige coronare­gels aanblijven: “We moeten nú duidelijk­heid hebben, en die is er niet”

  De definitieve beslissing moet nog vallen, maar het ziet ernaar uit dat er géén Brugge Feest komt van oud naar nieuw. “Onder de huidige coronamaatregelen valt zo'n feest niet te organiseren", zegt Brugs burgemeester Dirk De fauw. Bij het organiserende Comité voor Initiatief zien ze het met lede ogen aan. “Ook onze Sterrenstoeten van volgende week kunnen we al niet laten doorgaan", klinkt het daar. Voor het oudejaarsfeest is er wel één lichtpuntje.
 2. ‘Schrik van de kusthoreca’ zit niet langer in gevangenis, maar wel in psychiatrie. Of hoe het gerecht vrijlating van tafelschuimster kon voorkomen
  PREMIUM
  Brugge/Oostende/Gent

  ‘Schrik van de kusthoreca’ zit niet langer in gevangenis, maar wel in psychia­trie. Of hoe het gerecht vrijlating van tafel­schuim­ster kon voorkomen

  De straf van tafelschuimster Nadine W. (50) zit erop. De vrouw, die bekend werd als ‘schrik van de kusthoreca’, zat de voorbije 2,5 jaar achter slot en grendel nadat ze bijna 120 keer op restaurant ging zonder te betalen. Op vrije voeten komt W. (voorlopig) niet. Door een slimme zet van het gerecht werd ze maandagavond nog opgenomen in de psychiatrie.