De schermutseling deed zich voor in de buurt van Jeugdhuis 't Verschil in Herenthout
Volledig scherm
De schermutseling deed zich voor in de buurt van Jeugdhuis 't Verschil in Herenthout © Jurgen Geyselings

Jongeman raakt zwaargewond na schermutseling met mes en bierflesje

HerenthoutEen 22-jarige Herenthoutenaar is vorig weekend zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis na een schermutseling met een mes en een bierflesje. De feiten deden zich voor in de buurt van het Herenthoutse Jeugdhuis ‘t Verschil in de Molenstraat waar op dat moment een fuif aan de gang was.

  1. Edouard (47) bundelt unieke coronaproof feestconcepten voor thuis in boek: “Een après-ski, Saint-Tropez of Vikingavond. Alles is mogelijk”
    PREMIUM
    Dilbeek

    Edouard (47) bundelt unieke corona­proof feestcon­cep­ten voor thuis in boek: “Een après-ski, Saint-Tro­pez of Viking­avond. Alles is mogelijk”

    Eventmanager Edouard Devos (aka Edvardsson The Viking in het eventwereldje) uit Dilbeek heeft voor dit eindejaar een gat in de markt gevonden. Met zijn boek ‘Life is too Exciting for boring Dinner Parties’ toont hij hoe je de -vaak ietwat saaie- familiefeesten om kan toveren tot originele en hilarische concepten. Aan de hand van muziek, kledij en decoratie legt hij je stap voor stap uit hoe je op 25 manieren jouw feest helemaal themaklaar maakt. “Van poepsjiek tot knotsgek met spullen uit de kringloopwinkel”, legt hij ons enthousiast zijn plan uit.