Zomerse pop-upbar opent vrijdag... En in het eerste weekend kan je er zelfs blijven slapen

Valerie en Kurt openen vrijdagavond hun Verde Lounge.
Proot Valerie en Kurt openen vrijdagavond hun Verde Lounge.
Zomerbar Verde Lounge opent vrijdagavond om 20 uur, voor het derde jaar op rij, de deuren in Jabbeke. Leuk nieuwtje: tijdens het openingsweekend kunnen twintig klanten blijven slapen op locatie.

Valerie Finaut en Kurt Quicke veranderden voor de derde editie van hun pop-upbar de naam van de voormalige Verdebar in Verde Lounge. Voor de rest blijven ze hun succesformule behouden: een trendy zomerbar organiseren voor zowel jong als oud. “Dit jaar hebben we uiteraard wel enkele nieuwtjes bedacht”, vertelt Valerie. “Zo regelden we voor ons openingsweekend slaapplaats voor een aantal klanten: de ‘hoxel by Star’-tent uit Nieuwpoort. In verschillende kleine compartimenten kunnen twintig gasten, die het niet meer zien zitten om naar huis te rijden, op ons terrein blijven overnachten.”

Boeken kan via het mailadres info@verdelounge.be.

Twintig gasten kunnen tijdens het openingsweekend blijven slapen in deze bijzondere tent in Nieuwpoort.
Proot Twintig gasten kunnen tijdens het openingsweekend blijven slapen in deze bijzondere tent in Nieuwpoort.

“De muziek is in handen van BLVCKPRINT, die een contract heeft bij het label van Armin Van Buuren, en X-Tof. Hij draaide al meermaals op Tomorrowland. Op zaterdag komen Da Rick en dj Bolle draaien. De toegang is telkens gratis.”

Vipformule

Valerie en Kurt lokken tot 17 augustus wekelijks enkele dj’s naar hun Verde Lounge. Daarnaast organiseren ze tal van evenementen als een Lazy Sunday en Single Night én bieden ze voortaan een eigen vipformule aan. Wie een bedrijfs-, vrijgezellen- of verjaardagsfeestje wil organiseren, kan een ruimte reserveren met eigen barman en aangepast arrangement. “Via onze Facebookpagina valt één viptafel te winnen.” 

De zomerbar is dit jaar alleen open van vrijdag tot en met zondag: op vrijdag en zaterdag van 16 tot 3 uur, op zondag van 14 tot 23 uur. Via de Facebook- of Instagrampagina blijf je op de hoogte van alle evenementen in Verde Lounge.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.