Wordt Nicky Degrendele de Jabbeekse Sportvrouw van het Jaar?

Nicky Degrendele werd vorig jaar wereldkampioene in het keirin.
BELGA Nicky Degrendele werd vorig jaar wereldkampioene in het keirin.
In het Hof ter Straeten in Varsenare worden op vrijdag 29 maart opnieuw de Sportlaureaten van Jabbeke verkozen. Bij de vrouwen is onder meer baanwielrenster Nicky Degrendele uit Varsenare kandidaat.

Degrendele won vorig jaar de wereldtitel in het keirin en lijkt dus de gedoodverfde kandidate om de Jabbeekse Sportvrouw van het Jaar te worden. Haar enige tegenkandidate is dit jaar atlete Lize Allemeersch. Bij de mannen nemen Mahieu Timme, Maxime Louagie, Maarten Raes en Thomas De Wispelaere het tegen elkaar op. TC Logan Heren 45, TC Ter Straeten Heren, de heren reserven en heren provinciaal van Krachtbal Jabbeke, Waterskischool Jabbeke en VKSO Zerkegem maken kans op de titel Sportploeg van het Jaar. Verder rijkt de Sportdienst ook trofeeën uit voor de beste veteraan, beste sporter bij de jongens en meisjes, beste jeugdploeg, beste anders valide en beste niet-Jabbekenaar uit. De uitreiking gaat op vrijdag 29 maart om 19.30 uur van start.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.