Exclusief voor abonnees

Verpleegster die haar drie kinderen doodde werkt nu in gezondheidscentrum: "Een job hoort bij een plan om te werken aan een terugkeer in de samenleving.”

Bieke W. werkt aan haar terugkeer in de samenleving.
EPA-RV Bieke W. werkt aan haar terugkeer in de samenleving.
De verpleegster uit Varsenare die geïnterneerd werd nadat ze in augustus 2018 haar drie kinderen doodde, werkt aan haar terugkeer in de samenleving. Bieke W. (31) heeft een deeltijdse job als administratief bediende in een wijkgezondheidscentrum.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
36 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jo Van Echelpoel

  Mooi toch. Een betere confrontatietherapie met heilzame werking voor alle slachtoffers bestaat er niet. Laat de onwetenden maar kwelen...

 • Luc Vanhee

  Wees maar zeker dat die vrouw een zwaar kruis meedraagt voor de rest van haar leven.

 • Eddy Jans

  @ Bram De Clerck De wet Lejeune heeft hier niets mee te maken . Het is de kamer ter bescherming van de Maatschappij die over het lot van geïnterneerden beslist. Geïnterneerden zijn niet veroordeeld.

 • Andres Michiels

  Moet dat nu echt in de krant verschijnen. Laat die vrouw gerust en geef ze een kans om haar leven terug op de rails te zetten en ja, dit kan alleen door onder begeleiding terug deel te nemen aan de samenleving.

 • Linda Deyaert

  Blijkbaar zijn er hier veel die niet beseffen wat een postnatale depressie kan aanrichten. Eerst meemaken en dan commentaar geven.