Jongeman (32) ramt muurtje met sportwagen van 150.000 euro

Deze BMW i8 schoof uit de bocht in Snellegem.
Mathias Mariën Deze BMW i8 schoof uit de bocht in Snellegem.
De bestuurder van een witte BMW i8 beleefde woensdagochtend vroeg de schrik van zijn leven toen hij op het gladde wegdek met zijn sportbolide tegen een muurtje van een woning gleed in Snellegem, een deelgemeente van Jabbeke. De schade was aanzienlijk. 

Het ongeval gebeurde omstreeks 5.30 uur langs de Isenbaertstraat in Snellegem. Over wat er precies gebeurde, wou de bestuurder niet veel kwijt. Hij liet wel verstaan traag te hebben gereden, maar dat hij uiteindelijk toch weggleed in een flauwe bocht. 

De 32-jarige man uit Zedelgem was zichtbaar aangedaan van het ongeval, maar raakte niet gewond. Hij kocht de wagen - nieuwprijs rond de 150.000 euro - tweedehands, maar die raakte nu zwaar beschadigd. Ook het muurtje van de woning was gehavend door de klap. 

De politie en takeldienst kwamen ter plaatse om de sportwagen te verplaatsen, waarna het muurtje verder instortte.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mia De Brael

  Wat had je gedacht t is n BMW he Zeer goede wagen om mee te rijden als er geen sneeuw ligt, geen ijsplekken zijn en niet te veel water op de baan is Voor de rest pikobello wagen mss niet voor Belgisch klimaat

 • Yves Vermeulen

  Heel slim om met zoiets in de sneeuw te gaan rijden. Deuk in auto maar vooral in zijn imago.

 • Filiep Lapeire

  Hopelijk voor hem heeft hij een omnium verzekering afgesloten anders word het een zware rekening.

 • Sobek Wessels

  Paniek en dan maak je foute beslissingen , je moet dan helemaal niet snel rijden om van de weg te geraken !