De Manlaan vanaf volgende week een maand onderbroken voor vellen van bomen

De essen langs de De Manlaan worden vanaf volgende week geveld.
Google Street View De essen langs de De Manlaan worden vanaf volgende week geveld.
De De Manlaan in Varsenare zal vanaf woensdag voor de rest van april onderbroken zijn. De essen langs de kant van de weg zijn ziek en moeten geveld worden.

Het gaat om de bomen in het stuk tussen de Zandstraat en de Hogeweg. De vellingswerken zullen worden uitgevoerd met een kraan vanop de rijbaan. Hierdoor zal de De Manlaan vanaf woensdag 4 tot en met dinsdag 30 april plaatselijk volledig onderbroken zijn. Het verkeer moet een omleiding volgen via de Grote Moerstraat. De werken zullen in twee fasen plaatsvinden. Eerst wordt het stuk tussen Zandstraat en Legeweg aangepakt. Daarna is de strook tussen Legeweg en Hogeweg aan de beurt. De zieke essen zullen bij het volgende plantseizoen vervangen worden door eiken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.