Belgische beloftenkampioene veldrijden Axelle Bellaert in de bloemetjes gezet in het gemeentehuis

Axelle Bellaert werd op het gemeentehuis in de bloemetjes gezet door onder meer burgemeester Daniël Vanhessche (CD&V) en schepen van Sport Geert Depree (CD&V).
Benny Proot Axelle Bellaert werd op het gemeentehuis in de bloemetjes gezet door onder meer burgemeester Daniël Vanhessche (CD&V) en schepen van Sport Geert Depree (CD&V).
Axelle Bellaert (21) uit Stalhille is donderdagavond gehuldigd in het gemeentehuis van Jabbeke. De veldrijdster pakte vorig weekend de Belgische titel bij de beloften.

Het wielertalent lijkt in de Jabbeekse lucht te zitten. Nadat Nicky Degrendele uit Varsenare zich vorig jaar tot Europees kampioene in de keirin kroonde, werd Axelle Bellaert uit Stalhille zaterdag Belgisch kampioene veldrijden bij de beloften in Kruibeke. Reden genoeg voor het gemeentebestuur om de jonge veldrijdster te ontvangen op het gemeentehuis. Donderdagavond werd Axelle in de bloemetjes gezet door onder meer burgemeester Daniël Vanhessche (CD&V) en  schepen van Sport Geert Depree (CD&V). De huldiging lokte heel wat volk naar de raadszaal. Samen met Axelle en haar familie klinkten de aanwezigen op haar Belgische titel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.