Zet 10.000 stappen tijdens stadswandeling

Stappenteller.
RV Stappenteller.
De Izegemse gidsenkring organiseert op zondag 4 augustus een wandeling in het kader van de tour ‘Ken Izegem’. Dit keer zet je samen tienduizend stappen.

Volgens gezondheidsspecialisten is dat het aantal stappen dat je per dag moet stappen om je dagelijkse portie beweging te hebben. De gidsen nodigen je uit dit advies te volgen. Ze starten om 15 uur met een wandeling en vertellen onderweg boeiende verhalen over de stad. De route leidt vanuit het centrum naar Emelgem. Welke rol speelden spoorweg, kanaal, Blauwhuis en Sint-Pieterskerk in de stadsontwikkeling? En wat zit er nog zoal aan te komen? Een gids verklapt je de laatste nieuwtjes. Afspraak aan het stadhuis op de Korenmarkt. Meer info via eperondor@izegem.be of op 051/31.46.46.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.