Wissel van de wacht bij de Buurderij

Saar neemt de fakkel over van Christophe bij de Buurderij.
RV Saar neemt de fakkel over van Christophe bij de Buurderij.
De Buurderij in Izegem wordt niet langer gerund door Christophe Decaigny, maar is voortaan in handen van Saar Thaets. Christophe focust zich iets meer op zijn varkenshoeve Klein Gistelgoed.

De Buurderij is een online bestelpunt voor groenten, vlees, zuivel en fruit. Klanten kunnen in de week via de website bestellingen doorgeven en die op vrijdag ophalen in het oud-gemeentehuis van Emelgem. “Ik ken Christophe van de Minaraad, maar ook doordat ik als klant al van de Buurderij gebruik maakte”, vertelt Saar. “Op een dag vroeg Christophe mij of ik de coördinatie van de Buurderij wou overnemen. Ik hou wel van een uitdaging en draag duurzaamheid hoog in het vaandel, dus heb ik ja gezegd.”

Met de Buurderij zelf gaat het goed. “We hebben ongeveer dertig klanten die wekelijks van de diensten van onze land- en tuinbouwers gebruik maken en de interesse neemt nog toe, dus we zijn tevreden”, besluit Saar.

Meer info op de site van de Buurderij.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.