Wie organiseert evenement in Skyline-toren?

Skyline Park
Skyline Communications Skyline Park
IT-bedrijf Skyline Communications is bijna klaar met de bouw van zijn nieuwe kantoortoren, die Skyline Park zal heten. Naast ruimte voor eigen personeel is er ook veel werkplaats voor onder andere startende ondernemers. Op de bovenste verdieping komt een evenementenruimte en auditorium met een mooi zicht op de stad. Via een wedstrijd is het nu mogelijk de eerste te zijn die daar een evenement mag organiseren.

Om de afwerking en ingebruikname van Skyline Park in de verf te zetten, lanceert het bedrijf een originele wedstrijd via Facebook. Wie in een commentaar op hun post vertelt wat ze graag willen organiseren en waarom deze locatie daarvoor de ideale plek is, maakt kans op gratis gebruik van de ruimte voor de uitwerking van dat idee. De volledige bovenste verdieping van de nieuwe kantoortoren werd ontworpen als evenementenruimte en bestaat uit een grote open zaal met een capaciteit tot tweehonderd mensen, een bar met toegang tot een buitenterras en een moderne lounge op 44 meter hoogte.

“Een evenement draait in de eerste plaats om de belevenis en daarbij speelt de locatie een cruciale rol”, zegt Ben Vandenberghe, die naast zijn broers Frederik en Bert een van de bezielers is van Skyline Park. “Onze unieke en inspirerende Event Space ligt op veertig meter hoogte en heeft een fenomenaal uitzicht over de wijde omgeving. Ieder evenement dat hier zal plaatsvinden, creëert al een ultieme ervaring die de gasten nooit zullen vergeten.”

Een simulatiebeeld van Skyline Park.
Joke Couvreur Een simulatiebeeld van Skyline Park.

Originaliteit

Met de actie wil Skyline Park  aantonen dat het een plaats kan bieden voor culturele evenementen, tentoonstellingen, vernissages, politieke debatten, workshops, enzovoort. “Iedereen mag deelnemen aan deze wedstrijd”, benadrukt Jonas Vandendriessche van Skyline Park. “Wij kijken vooral naar de originaliteit van de ideeën en die kunnen uiteraard ook van een groep vrienden of van een vereniging komen. Het concept dat ons het meest weet te overtuigen, krijgt van ons de zaal gratis voor één dag. Hoogtechnologische audiovisuele apparatuur, meubilair, volledig aangeklede bars, alles is aanwezig. Hierdoor kunnen organisatoren een grote kost uitsparen. Zo hopen we de meest wilde ideeën naar boven te halen die anders nooit zouden worden uitgevoerd wegens het hoge kostenplaatje. Want ook dat is een stukje ondernemerschap stimuleren.”

Voor meer info en om deel te nemen, surf je naar de Facebookpagina van Skyline Park op www.facebook.com/SkylineParkIzegem.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.