Voorverkoop nieuw cultuurseizoen De Leest van start

Cultuurhuis De Leest blaast tien kaarsjes uit.
VDI Cultuurhuis De Leest blaast tien kaarsjes uit.
De voorverkoop voor het nieuwe seizoen van cultuurhuis De Leest start op zaterdag 18 mei. Er staan opnieuw heel wat culturele toppers geprogrammeerd, met in december een speciaal feestprogramma rond het tienjarig bestaan van de Izegemse cultuurtempel.

Zaterdag kun je tussen 9 en 13 uur alleen aan de balie van De Leest kaartjes kopen. De medewerkers hopen lange wachtrijen te vermijden door de foyer als Grand Café in te richten. Ze voorzien ook een nummersysteem en verlichten de wachttijd met muziek. Er opent voor het eerst ook een vierde kassa. Om alles vlot te laten verlopen, kun je die dag alleen met Bancontact betalen.

Thuis wachten

In de praktijk kun je vanaf 7 uur een nummertje komen trekken. De effectieve verkoop start om 9 uur. Wachten hoeft niet, je kunt ook gewoon een volgnummertje halen en thuis of op je smartphone volgen wanneer het jouw beurt is.

Van Stef Bos tot Piv Huvluv

Enkele topvoorstellingen die je tussen september en december kunt zien, zijn Woestzoeker van Theater Antigone, Opmaat van Woesten, De Serviceflat van Het Prethuis en de nieuwe show van Kommil Foo. Ook Luc Haeken van De Ideale Wereld komt praten over ‘Wie gelooft die reporters nog?’ Er zijn ook concerten van Augustijn Vermandere, Stef Bos en Bart Herman en comedy van Piv Huvluv en Henk Rijckaert.

Tien jaar De Leest

In december bestaat het cultuurhuis tien jaar en dat wordt gevierd met een speciaal programma. Veel wil de organisatie nog niet verklappen. “De foyer staat in vuur en vlam. De tribune verdwijnt. De foyer wordt onherkenbaar. De polyvalente ruimte wordt een aanstekelijk cabaret. Een cultuurbad vol muziek en tal van fijne verrassingen.” Het gaat om een revue, inclusief maaltijd met kip en friet, op zondag 18 december om 14.30 uur of 20 uur. Tickets kosten 22 euro. Meer info op www.deleest.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.