Vlaams Belang hekelt papierverspilling VVSG

VVSG
Vlaams Belang-fractieleider Giel Seynaeve is niet te spreken over het welkomstpakket dat nieuwe gemeenteraadsleden in Vlaanderen recent van de Vereniging voor Vlaamse Steden en Gemeenten hebben gekregen. 

“Hoewel het gebaar op zich mooi is, zat er veel overbodig papier bij”, vindt Seynaeve. “In de doos zat een folder van een projectontwikkelaar, wat prullaria van VSV, VLAIO, Unia, Unizo en een drukkerij. Goedbedoeld, maar een aanfluiting van alle goede voornemens rond milieubewust omgaan met onze omgeving. Daarom onze vraag aan de stad om zulke publiciteit af te keuren en er bij de VVSG op aan te dringen in de toekomst de nuttige documenten op een sobere en milieubewuste manier te verpakken. 

Burgemeester Bert Maertens (N-VA) belooft de kwestie bij de VVSG aan te kaarten. “Een boodschap die we per e-mail zullen sturen, om het goede voorbeeld te geven”, besluit hij.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.