VIDEO: De Noenkels zijn terug met nieuwe ‘West-Vlaamse vertellingskes’

De Noenkels zijn terug.
YouTube De Noenkels zijn terug.
Theaterduo De Noenkels zijn terug met een tweede seizoen vol ‘West-Vlaamse vertellingskes’. Broers Julien en Gilbert – gespeeld door Giovanni Seynhaeve en Thoma Demeulenaere – beloven een nieuwe reeks grappen en grollen in hun typische stijl.

De Noenkels vormen al enkele jaren een succesvolle tandem met hun gelijknamige straattheateract, maar sinds vorig jaar zijn ze ook op YouTube te vinden. In het ‘West-Vlaamse vertellingskes’ vertellen ze mopjes die je al eens aan de toog of op een familiediner gehoord hebt. Ze doen dat achter op zo’n sappige manier dat je niet anders kan dan lachen.

Hoewel Gilbert in het intro voor het tweede seizoen zegt dat elke aflevering 1.000 euro kost, kan iedereen ze gratis online bekijken. Naar goede gewoonte zal er elke maandag een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal De Noenkels verschijnen. Er verschenen al 24 afleveringen en de kijker mag zich opmaken voor nog eens evenveel verse mopjes.

Bekijk hieronder het introfilmpje:

En hierbij nog twee filmpjes uit het vorige seizoen:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.