Sp.a start inzamelactie knutsel- en schoolmateriaal

Er staat onder andere een inzamelbox bij Justine Hollevoet in de Kardinaal Cardijnlaan in Izegem.
rv Er staat onder andere een inzamelbox bij Justine Hollevoet in de Kardinaal Cardijnlaan in Izegem.
De Izegemse sp.a-afdeling is gestart met het inzamelen van knutsel- en schoolmateriaal voor gezinnen die het niet breed hebben, maar die tijdens de coronacrisis toch wat steun kunnen gebruiken.

“Om onze kinderen en onze leerkrachten maximaal te ondersteunen lanceert sp.a Izegem een inzamelactie voor school- en knutselmateriaal. We denken hierbij aan: cursusblokken, (kleur)potloden, scharen, lijm, passer, geodriehoeken, lat, slijper, stiften, verf, noem maar op”, zegt Justine Hollevoet. “We verzamelen het materiaal via enkele donatieboxen, verspreid over onze stad. Het verzamelde materiaal verdelen we onder de geïnteresseerde Izegemse scholen die het op hun beurt verdelen bij de kinderen die het nodig hebben.”

Die boxen staan in de Slabbaardstraat – Noord 41, de Kardinaal Cardijnlaan 1, de Nederweg 15,  Kachtemsestraat 110, Graaf de Montblanclaan 41 en Blekerijstraat 3. 

Kan je niet tot bij één van deze personen geraken, komen ze het materiaal graag met de fiets bij je ophalen. Contacteer hiervoor Justine Hollevoet op 0474/581124 of justine.hollevoet@s-p-a.be om de nodige afspraken te maken.