Restaurant-pizzeria La Diferencia opent de deuren

Ragheb Kasmi en Kinthya De Block baten voortaan La Diferencia uit.
VDI Ragheb Kasmi en Kinthya De Block baten voortaan La Diferencia uit.
Ragheb Kasmi (24) en zijn vriendin Kenthya De Block (21) baten voortaan restaurant-pizzeria La Diferencia in de Roeselaarsestraat 430 uit. Het koppel wil culinair verrassen met pizza’s, pasta’s, bruschetta, tapas en mocktails.

“We koesterden al lang de droom om met een eigen zaak te beginnen”, vertelt het koppel. “We zijn uit Spiere-Helkijn en Harelbeke afkomstig, maar het heeft een tijdje geduurd voor we in Izegem een geschikt pand vonden. Dit was vroeger een traiteurzaak, die we omgebouwd hebben. Het interieur is opgefrist. Zoals de naam al verklapt, willen we geen eenvoudige pizzeria, maar ook een restaurant zijn en daarmee het verschil maken.”

Ragheb werkte eerder al in een pizzeria en Kenthya volgde een hotelopleiding. “Mensen kunnen hier in een gezellig kader iets komen eten, maar kunnen ook eten afhalen en we leveren vanaf dertig euro op bestelling in Izegem, Lendelede, Rumbeke en de rand van Roeselare”, zegt Kenthya. “Vooral onze huisbereide sauzen zijn lekker en onze Pizza Cheesy Nacho hebben we zelf bedacht.”

La Diferencia is van maandag tot donderdag open van 17.30 tot 22 uur, op vrijdag van 11 tot 14 uur en van 17.30 tot 22.30 uur en op zaterdag en zondag van 17.30 tot 22.30 uur. Meer info op 051/86.05.31 of de Facebookpagina La Diferencia Izegem.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.