Pop-upbar Den Hof keert terug naar Blauwhuispark

Tom Sintobin en Fredric Bouleze aan Den Hof aan de orangerie van kasteel Blauwhuis.
VDI Tom Sintobin en Fredric Bouleze aan Den Hof aan de orangerie van kasteel Blauwhuis.
De pop-upbar Den Hof in de Orangerie van kasteel Blauwhuis is vanaf zondag 19 mei terug van weg geweest. Tom Sintobin van praatcafé De Koornmarkt en Frederic Boulez slaan voor het tweede seizoen op rij de handen in elkaar om bezoekers van het Blauwhuispark van een hapje en een drankje te voorzien.

“Net zoals vorig jaar zijn we in mei en juni op zaterdag en zondag van 14 uur tot zonsondergang open”, vertelt het duo. “Tijdens de week is onze locatie te huur voor allerlei feestjes, van verjaardagen tot babyborrels. In juli en augustus zijn we dan elke dag open. Ons concept blijft grotendeels hetzelfde. Mensen kunnen hier in een gezellig en mooi kader iets drinken of eten. Nieuw is dat we ook verse huisgebakken pannenkoeken serveren en naast tapas zal het nu ook mogelijk zijn een kleine snack te eten. We werken met zelfbediening aan onze bar binnen. De orangerie zelf is overigens opgeknapt door eigenaar Jan Romel. Het gebouw is verstevigd en kan er weer een hele poos tegenaan.”

Strandje

Nieuw is dat de binnen- en buitenmeubels van meubelzaak Trendwood afkomstig zijn. “We werken samen, wat betekent dat wie interesse heeft de meubels ook kan kopen”, vertellen Frederic en Tom. “Daarnaast hebben we dit jaar ook een klein strandje voor de kinderen aangelegd en onze petanquebaan opgeknapt. Het zal elke zondag in de zomer mogelijk zijn om in een lunchformule te eten. De ene keer zal dat barbecue zijn, de andere keer mosselen of paella. Elke dinsdagavond in juli en augustus zullen er hier parkconcerten zijn, met onder andere optredens van Dust, The Cave en Sax and the City.”

Wie op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Den Hof moet de Facebookpagina volgen. Den Hof gaat van start op 19 mei, de dag dat ook stadsfestival Isotopia en plantenbeurs Tuin & Sfeer het park inpalmen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.