Exclusief voor abonnees

Papa van vier Lorenzo brengt eerbetoon aan overleden echtgenote: “Tocht naar Compostela hielp me dood van Stefanie een plaats te geven”

Lorenzo Bruyneel en Frederik Van Allemeersch legden 2.157 kilometer af naar Santiago de Compostella
RV Lorenzo Bruyneel en Frederik Van Allemeersch legden 2.157 kilometer af naar Santiago de Compostella
Vrijdagavond zijn Lorenzo Bruyneel en zijn kompaan Frederik Van Allemeersch aangekomen in Santiago de Compostela. Ze hebben er 2.157 kilometer, 20.000 hoogtemeters en 102 uur op de fiets op zitten. Lorenzo ondernam de fietsbedevaart ter nagedachtenis van zijn vrouw, die vorig jaar aan een trombose overleed. “De tocht hielp me de dood van Stefanie een plaats te geven. Ik besef nu dat het leven niet alle antwoorden in petto heeft.”

Lorenzo Bruyneel en Stefanie Dequirez genoten op 19 oktober 2018 nog van pril gezinsgeluk toen het noodlot toesloeg. Zeven weken eerder was Stefanie bevallen van hun dochtertje Lucia. Het meisje werd met open armen verwelkomd in het nieuw samengesteld gezin, dat al bestond uit kinderen Luan, Liano en Oreana. Tot Stefanie plots een zware hersenbloeding kreeg en met spoed naar het UZ Gent werd overgebracht. Daar overleed ze op 24 oktober. Een enorme klap voor het gezin. 

Je hebt 29% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Eric Schollier

    De beste manier om zijn vrouw te eren is er zijn voor haar kinderen