Organisatrice missverkiezing opent eigen schoonheidssalon

Yana heeft voortaan haar eigen schoonheidssalon YPL Beauty.
Joke Couvreur Yana heeft voortaan haar eigen schoonheidssalon YPL Beauty.
Yana Parmentier-Leman (30) heeft onlangs Roeselare ingeruild voor Izegem, waar ze in de Hugo Verrieststraat haar eigen schoonheidssalon YPL Beauty heeft geopend.

Yana is geen onbekende in de wereld der missverkiezingen. Ze heeft er aan verschillende deelgenomen en was ook de drijvende kracht achter Miss Batjesprinses. Volgend jaar lanceert ze de nieuwe missverkiezing Miss Benelux Beauty. Onlangs kreeg ze nog de titel van Charity Queen op de internationale missverkiezing Mrs. Supermodel Worldwide. Ook met YPL Beauty is ze niet aan haar proefstuk toe. “Acht jaar geleden had ik al een schoonheidssalon in Roeselare, maar door omstandigheden ben ik moeten stoppen. Daarna ben ik een tijdje uit de sector geweest om me te kunnen toeleggen op verpleegkunde en de organisatie van missverkiezingen, maar het bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan.”

Aanbod

 Yana verhuisde naar Izegem, waar ze in haar huis een ruimte heeft omgebouwd tot schoonheidssalon. “Ik bied pedicure, gelaatsverzorging, epilaties van het gezicht, microneedling, BB Glow en dermaplanning aan”, legt ze uit. “Binnenkort komen daar ook nog wimperextensions en Plasma Lift bij.” Haar ervaring in de misswereld kan van pas komen, maar blijft beperkt, zegt ze. “Sowieso zal ik met mijn zaak sponsor zijn van de nieuwe editie van Miss Benelux Beauty, maar het beste zijn nog altijd de resultaten en de mond-tot-mondreclame. Omdat ik nu ook heel wat andere behandelingen aanbiedt, is het enerzijds nieuw, maar toch niet helemaal. Ik bekijk alles nu ook anders en met mijn verloofde aan mijn zijde heb ik veel zin in deze nieuwe uitdaging.”

YPL Beauty is op afspraak open op maandag en woensdag tot 19 uur en op donderdag en vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur. Ook op zondag van 9 tot 12 uur. Meer info op www.yplbeauty.com.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.