Op de foto met F.C. De Kampioenen? Kom dan op 21 december naar het Bierkasteel

Wie op de foto wil met Markske, Bieke of Carmen moet op 21  december in het Bierkasteel zijn.
Photo News Wie op de foto wil met Markske, Bieke of Carmen moet op 21 december in het Bierkasteel zijn.
De cast van F.C. De Kampioenen bezoekt op zaterdag 21 december het Bierkasteel in Izegem. Ze zijn er te gast naar aanleiding van ‘Viva Boma’, de vierde langspeelfilm die binnenkort in de cinema te zien is. Brouwerij Van Honsebrouck sponsort de film. Langskomen is gratis, maar wie op de foto wil, zal ter plekke een nummertje moeten trekken.

An Swartenbroekx (Bieke), Loes Van Den Heuvel (Carmen), Ann Tuts (Doortje), Ben Rottiers (Pol), Jaak Van Assche (Fernand), Tuur De Weert (Maurice), Machteld Timmermans (Goedele) en Marijn Devalck (Boma) zullen er vanaf 15.30 uur aanwezig zijn om fans van F.C. De Kampioenen te begroeten. Het bezoek start met een fotomoment waarbij iedereen met de acteurs op de foto kan. “Om alles vlot te laten verlopen, zullen de acteurs op een podium staan. Via een nummersysteem weten mensen wanneer het hun beurt is om op de foto te gaan met de cast. Het fotomoment vindt van 15.30 tot 17 uur plaats in de Balzaal. Vanaf 17 uur uur gaan de acteurs samen met de fans naar Michelle’s Pub voor een drankje en een praatje”, vertelt Bruno Lambert, marketing manager van het Bierkasteel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.